Küldje el Ön is véleményét a kapcsolatok menüpont alatti elérhetőségeim egyikén.

Olvastam „Az élet gyötrelmes gyönyöre” című regényt. Ha egy szóval kellene jellemezni, azt mondanám, hogy szívmelengető.
B. Aliz

Mindhárom könyvet olvastam. Nekem legjobban a Fekete szemek sírva nevetnek című könyv tetszett. Nem titkolom, hogy roma vagyok, így nagyon át tudom élni a nyomorból kitörni vágyó cigánylány reménytelennek látszó küzdelmét. A névválasztás pedig fantasztikus. Ha lesz egyszer lányom én is a Mirella nevet fogom neki adni.
Orsós Ibolya

Magával ragadó művek. Ajánlom mindazoknak, akikből még nem veszett ki a romantika.
Egy álmodozó

Tanácsom mindenkinek, aki olvassa az írónő regényeit, hogy olvasás közben zsebkendő legyen a közelében. Nekem szükségem volt rá!
Kovácsné Éva

Nem tudom, ki hogy van vele, de én az Aranykalitka lakójának nyomorát nem tudtam letenni. Az egymást cikiző nyomozó lányokat imádom. A főhős álom pasiról nem is beszélve. Persze tudom, hogy ilyen nincs, mégis jó hinni benne.
Eta

Eddig csak egy könyvet olvastam az írónőtől, de most látom a honlapról, hogy mindegyikben van mese is, ezért meg fogom venni a többit is. A róka-farkas mesét már többször el kellett olvasnom a kis unokámnak, úgy, hogy a könyv nemcsak nekem adott élményt
Bözsi néni

Az élet gyötrelmes gyönyöre olvasmányos, bár nekem néha kicsit túl érzelgős.
Tamási Eszter

Nem titkolom, hogy kíváncsivá tett, mi köti le annyira a nejemet és elolvastam Az élet gyötrelmes gyönyörét. Igazi női regény az biztos, de nem bántam meg, hogy elolvastam. A második házasságomban élek, és egyikünknek sem könnyű a volt feleség által befolyásolt gyerekekkel, de kaptam néhány ötletet.
Z. Lali

Eddig két könyvet olvastam el az írónőtől. Nekem tetszik, hogy olyan problémákkal foglalkozik, amelyekkel mi magunk is találkozhatunk a mindennapokban. Bíztatnám a szerzőt további művek megalkotására.
Dream

Én is pont ilyen szép esküvőt szeretnék, mint amilyen Natália és Dénes esküvője Az élet gyötrelmes gyönyörében. És nagyon jó lenne Párizsba menni nászútra.
Anonymus

Piri, a nyomozó asszisztens a kedvencem, de csak most a honlapon olvasva tudtam meg, hogy ő és a főnöke, Cecília mindegyik könyvben szerepelnek. Ha megszűnik a készlethiány a másik két könyvből, okvetlenül megveszem őket.
Tatárné

Az élet gyötrelmes gyönyöre, lélekemelő történet. Tetszik, hogy Natália ki nem mondott gondolatait is megismerhetjük. Gratulálok a szerzőnek.
Valika

Ilyen álomférfi, mint Dénes sajnos nem létezik. Ennyi a kritika. Egyébként nagyon tetszett a regény. Csak így tovább.
H.Bea

Szeretem az ilyen romantikus regényeket, ezért az első után a szerző másik két könyvét is megvettem. A művek legnagyobb erényének azt tartom, hogy mindegyik történetnek a végén van meglepetés. Nem úgy fejeződik, ahogy azt az ember gondolná.
Rajongó

Látom, készül az újabb könyv. Már alig várom.
Volt osztálytárs